Welkom bij JonathanJune, laat je fantasie werkelijkheid worden met jouw online sekswinkel voor alles wat Fetish. Van condoom tot dildo en van bondage tot glijmiddel!

Dare to dream naughty...

 


PODCAST 

Graag meer willen weten over alles wat de Fetish- en Kinkwereld inhoudt? Alle leuke kanten, spannende kanten maar ook de soms serieuse en ingewikkelde kanten? Je hoort het allemaal! 

 

PARTIES

Binnenkort een verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeestje of een avond met je vrienden? Denk dan eens aan 1 van onze 3 leuke parties waar wij naar jullie toe komen. Een leuke met speciaal uitgekozen toys en speeltjes.

De avond van je leven! 


KORTE MEDEDELING OMTRENT COVID-19 (HET CORONAVIRUS)

Het zal niemand ontgaan zijn dat het Coronavirus globaal een grote impact heeft. Dat raakt vele sectoren en helaas ook de onze. Ondanks dat wij als webshop weinig persoonlijk contact hebben, heeft het ook bij ons zijn effecten. Veel producten die uit het buitenland moeten komen, kunnen niet of veel later pas geleverd worden. Dit kan dus betekenen dat sommige producten die je bij ons besteld, langer duren voordat ze bij jullie thuis zijn dan jullie van ons gewend zijn. 

Onze excuses voor dit ongemak en wij hopen op jullie begrip! 

Voorop gesteld willen we tot slot nog meegeven: 

Stay safe. Be smart. Masturbate a lot. And make the best out of this situation. 

 

Love, Jonathan & June

 

 

Rating: 4.4032258064516 sterren
62 stemmen

 

"We kopen altijd erg graag onze spulletjes bij JonathanJune,

ze hebben een fijne collectie en zijn hele leuke mensen!"

- P & J

 

JonathanJune - Voor alles wat Fetish.