WIE ZIJN WIJ?

Zoals de naam misschien al doet vermoeden zijn wij Jonathan en June. Wij zijn een koppel, woonachtig in het midden van het land, met een passie voor BDSM. 

Samen streven wij naar een wereld en/of cultuur waarin zowel seks, maar vooral BDSM genormaliseerd wordt en proberen we onze liefde voor onze producten over te brengen naar jullie door een overzichtelijke, warme en open sfeer te creëren.

BDSM en seks is iets moois waar ieder op zijn of haar manier van moet kunnen genieten. Wij vinden dan ook dat niemand zich zou moeten schamen voor zijn of haar voorkeuren. 

 

"Toen was het idee geboren: een webshop, waarbij je je als klant je nooit hoeft te schamen en je het idee hebt dat je bij vrienden winkelt!"

 

Helaas zien wij hier in de omgeving maar weinig mooie plekken waar mensen met hun liefde voor seksspeeltjes, kinky kleding of zelfs wat mooie zwepen terecht kunnen voor een degelijke prijs. Een gemiste kans vonden wij!

Bij ons zul je dan ook niet snel massa's van hetzelfde product zien. Wij zullen te alle tijden selectief zijn in wat wij aanbieden om er zo zeker van te zijn dat je simpelweg kunt genieten en/of kan gaan ontdekken waar het allemaal om draait. 

 

Lieve mensen, wees dus welkom, kijk lekker rond, geniet en fantaseer! 

Wij wensen jullie veel plezier en hopen jullie te kunnen voorzien van jullie nieuwste aankoop.

 

Veel liefs, 

Jonathan & June

Mocht je vragen, opmerkingen of iets anders hebben wat je ons door wil geven, of misschien zoek je een product wat niet op de site staat. Neem via het formulier contact met ons op en we zullen je zo snel mogelijk te woord staan!

DISCLAIMER:  Uw bericht wordt discreet verzonden en zal niet op de website verschijnen.

 

JonathanJune - Voor alles wat Fetish.