Onze eigen JonathanJune lijn!!!

Het is zo ver, en wat zijn we er blij mee! We kunnen met trots vertellen dat we onze eigen lijn toys hebben ontwikkeld. Sommige producten hadden we al, maar we hebben besloten het uit te breiden met nog veel meer geweldige toys!

Lees meer »

Podcast: Voor alles wat fetish

In onze podcast: Voor Alles Wat Fetish praten wij elke aflevering over BDSM en alles wat dat inhoudt: Ons bedrijf, onze relatie maar ook over bijvoorbeeld speeltjes, kleding, feestjes en kink. Niets is onbesproken!

Lees meer »

Nieuw Merk: Boners

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Phallix, het was een mooi merk met nog mooiere producten maar soms komt er ook een eind aan mooie dingen. "Snik" Maar, we hebben we een geweldig nieuw merk namelijk: Boners.

Lees meer »

Verhuizing 2

Super leuk! Wij zijn verhuisd en zijn verliefd op ons nieuwe stekkie. Wat betekend dat voor jullie? Nou...!Omdat we groter zijn gaan wonen hebben we ruimte voor een echt kantoor, dus dat houdt in: Meer plek om de site up-to-date te houden, meer ruimte om jullie pakketjes in te pakken en te versturen en gewoon een hele fijne plek om echt met JonathanJune bezig te zijn!

Lees meer »

Verhuizing

We gaan verhuizen! We zijn heel blij maar dat betekent dat we heel even onze tijd moeten verdelen tussen JonathanJune en de verhuizing.

Lees meer »